حجتالاسلام والمسلمین سیدعلیرضا تراشیون، کارشناس حوزه خانواده و تربیت و موسس مجموعه مدارس تربیت حسینی و مصباحالهدی در شهر مقدس قم، با حضور در مجتمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی (عج) از پروژه جامعترین پردیس تربیتی جهان تشیع بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی مجتمع حضرت مهدی (عج)، در ابتدای این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین مرادخانی، معاون طرح و برنامه مجتمع حضرت مهدی (عج)، به بررسی پیشرفتهای پروژه جامعترین پردیس تربیتی در جهان تشیع پرداخت. او با ارائه توضیحات دقیق، به تاریخچه مجموعه مدارس نسل آفتاب و همچنین ظرفیتها و دستاوردها و اهداف آتی این مدارس اشاره کرد.
در ادامه حجتالاسلام فرامرز عباسی، معاون مدارس دانشآموزی با اشاره به ضرورت همکاری مجموعه مدارس نسل آفتاب و مجموعه مدارس تربیت حسینی، بیان کرد: مسائل تربیتی از اهمیت و ظرافت بالایی برخوردار است در همین راستا اگر مجموعه مدارس نسل آفتاب و مجموعه مدارس تربیت حسینی با یکدیگر همکاری داشته باشند و به نوعی عقد اخوت بسته شود، مسیر همواری برای پیشبرد اهداف تربیتی فراهم میشود.
حجتالاسلام والمسلمین تراشیون با اشاره به ضرورت تفکیک مطالب مبنایی و مطالب روشی و اجرایی، بیان کرد: مجموعههای تربیتی باید رسالت خود را مشخص کنند و با ارائه یک مدل تربیتی جامع بتوانند در مباحث تربیتی تحول ایجاد کنند.
این کارشناس مسائل تربیتی با اشاره به ضرورت ایجاد تحول در آموزش و پرورش، تصریح کرد: تحول در آموزش و پرورش یک مساله مبنایی است. تحول ریشه در ماهیت دارد نه صرفا تغیر شکلی و ساختاری. البته ارتقا سطح فعلی کار زیاد سختی نیست و در برخی زمینهها، ارتقاهایی داشتهایم، آنچه ضروری و حیاتی است مساله تحول آموزش و پرورش است.
موسس مجموعه مدارس تربیت حسینی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سال 1386 در جمع فرهنگیان و مدیران آموزش و پرورش، بیان داشت: دو عیب اساسی که رهبر معظم انقلاب در بیانات دوازدهم مرداد سال 1386 برای آموزش و پرورش ایراد کردند: اولا نظام آموزش و پرورش باید در راستای ارزشهای دینی قرار بگیرد. ثانیا اصلا اساس شکل گیری آموزش و پرورش که با بررسی تاریخچه آن به این مطلب میرسیم ؛ پایه و اساس دین محور و آمیخته با ارزشهای اسلامی نبوده است.
وی در پایان گفت: خداوند متعال در قرآن کریم درباره مسائل تربیتی به گونهای صحبت میکند که مشخص و واضح است که خود خداوند هم تربیت را بر عهده نگرفته است. حال ما چگونه میتوانیم ادعا کنیم که مدرسهای تربیت محور دایر کردیم که در آن تربیت دانشآموزان را برعهده گرفتیم! در حالیکه عمده زمان یک دانشآموز در طول روز در خانواده به سر میبرد بنابراین متولی شرعی تربیت پدر؛ و متولی میدانی تربیت مادران هستند. در نتیجه به شدت باید روی افزایش مهارتها و دانش تربیتی مادران کار کنیم.