گزارشمدارس علمیه

مجتمع حضرت مهدی (عج) نمادی از تلاش برای پاسداری از ارزش‌های اسلامی است

🔻به گزارش روابط عمومی مجتمع حضرت مهدی (عج)، به مناسبت سالروز ولادت با سعادت سرور سالار شهیدان حضرت اباعبدالله حسین (ع) و روز پاسدار در مراسمی با حضور کارکنان و خادمیاران مجتمع در محل نمازخانه بخش اداری؛ حجت‌الاسلام والمسلمین استاد محمدجواد نظافت ریاست مجتمع از همکاران و خادمیاران پاسدار و جانباز طی مراسمی قدردانی نمود و به تبیین مفهوم و ارزش پاسداری پرداختند که مشروح آن در ادامه می‌آید:

🔹مکتب امام حسین (ع) و نقش آن در پرورش امام خمینی (ره)
مکتب امام حسین (ع) امام خمینی (ره) را پرورش داد و این انقلاب، مولود مکتب حسینی است. چنین انقلابی نیازمند پاسداری و مراقبت دائمی است. وقتی سخن از پاسدار به میان می‌آید، شخصیت افراد اهمیت ندارد، بلکه ارزش‌ها هستند که در مرکز توجه قرار می‌گیرند. انبیا نیز به دلیل عجین بودن با ارزش‌ها، جایگاه والایی دارند.

🔹پاسداری مسئولیتی بی‌پایان
پاسداری بازنشستگی ندارد. پاسداری به معنای شجاعت، فضیلت، فداکاری، گذشتن از دنیای زودگذر و توجه به مصالح جامعه است. اگر این ارزش‌ها نباشند، دنیا به طویله‌ای تبدیل می‌شود و انسان‌ها به حیواناتی بدل می‌گردند. در حدیثی آمده است: «فَالصُّورَةُ صُورَةُ إِنْسَان، وَ الْقَلْبُ قَلْبُ حَيَوَان». امیرالمؤمنین (ع) فرمودند: برخی تنها شکل ظاهری انسان را دارند، اما در باطن، از ارزش‌های انسانی بی‌بهره‌اند. اگر کسی از اهل بیت (ع) دور شود، ممکن است به فردی مانند نتانیاهو یا داعش تبدیل گردد.

🔹جمهوری اسلامی و احیای ارزش‌های اهل بیت (ع)
در گذشته، سالروز تولد شاه و خانواده‌اش به عنوان روز مادر و روز پدر جشن گرفته می‌شد، اما امروز جمهوری اسلامی ایران به برافراشتن پرچم اهل بیت (ع) افتخار می‌کند. این انقلاب، احیاگر ارزش‌های الهی و اسلامی است.

🔹تلاش برای پاسداری از اسلام
مجتمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی (عج) نمادی از تلاش برای پاسداری از اسلام و ارزش‌های آن است. شیاطین همواره در تلاشند تا معروف‌ها را منکر و منکرها را معروف جلوه دهند. متأسفانه در بخشی از جامعه، خودنمایی، تن‌آرایی و تن‌فروشی به عنوان ارزش مطرح شده است، که این نتیجه تلاش شیاطین است.

🔹مدیریت زمان و مسئولیت‌پذیری
امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمایند: «أَقْصِرْ رَأْيَكَ عَلَى مَا يَعْنِيكَ» (رأی خود را به چیزهایی که مربوط به تو می‌شود محدود کن). هر ثانیه از عمر ما ارزشمند است و اگر هدر رود، در روز قیامت حسرت آن را خواهیم خورد. در مصرف وقت، عمر و پول باید صرفه‌جویی کنیم و کارها را اولویت‌بندی نماییم. در مجتمع حضرت مهدی (عج)، بیکاری باید منکر محسوب شود، چرا که در روز قیامت، حسرت زمان‌های بیکاری را خواهیم خورد.

🔹دنیا آزمایشگاهی برای آخرت
در نهج‌البلاغه آمده است: دنیا آزمایشگاهی است که هر ثانیه آن در روز قیامت به یکی از این سه حالت مجسم می‌شود:
1. تبدیل به ظلمتی بدبو می‌شود که نشان‌دهنده زمان معصیت است.
2. تبدیل به نوری خوشبو می‌گردد که نشان‌دهنده زمان اطاعت از خداوند است.
3. تبدیل به پوچی می‌شود که انسان با دیدن آن حسرت می‌خورد که چرا از آن استفاده نکرده است.

🔹تشکیلات امام‌حسین‌پسند
در مجتمع حضرت مهدی (عج) باید تشکیلاتی امام‌حسین‌پسند ایجاد کنیم. امام حسین (ع) مجاهد فی سبیل الله بودند و در این تشکیلات نیز باید تلاش و جهاد وجود داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + یازده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا